Hódi Gábor – Titkár

Tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi- és Szociális Képzési Karán, szociális munkás szakon végeztem. Jelenleg is e kar hallgatója vagyok, reményeim szerint a szociálpolitikai végzettséget is megszerzem. Megváltozott munkaképességű munkavállalóként személyesen átéltem, hogy mennyire nehéz elhelyezkedni, érvényesülni a munkaerő piacon, ha valaki ezzel a speciális élethelyzettel rendelkezik. Saját magamon is tapasztaltam, hogy mind a kollégák, mind a munkáltatók nehezen fogadják be a megváltozott munkaképességűeket. Szakdolgozatomat is a rokkant ellátások körüli anomáliákról írtam, ezért is nagyon elkötelezett vagyok a megváltozott munkaképességűek érvényesülése ügyében. Extrém élethelyzetekkel is szembesültem a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnál krízisügyeletesként, illetve az utcai szolgálatuknál szociális munkás gyakornokként. Korábban felnőttképzési profilú kft. oktatás-technikusaként felnőttképzési tapasztalatokat szereztem.

A Mozgáskorlátozottak Csongrád Megyei Egyesületével a „MOZGI” projekt előkészítése során kerültem kapcsolatba, majd az egyesület munkájában is szerepet kaptam pályázatíróként, és a rehabilitációs foglalkoztatás koordinátoraként, majd ezt követően lettem a TÁMOP 1.4.3 projekt egyik mentora. A projekt lezárása után, rehabilitációs tanácsadóként foglalkoztattak tovább, és folyamatosan képeztem magam a rehabilitációs foglalkoztatás témakörében. 2014 óta választott tisztségviselője vagyok az egyesületnek, mint az Etikai és Fegyelmi Bizottság elnöke. Számomra rendkívüli megtiszteltetés, hogy az egyesület küldöttközgyűlése mindössze négy év egyesületnél töltött idő után ilyen magas pozícióban, megyei titkárként, szavazott számomra bizalmat!

Szenvedélyem a horgászat egy speciális ága, a pergetés. Hobbim még az országjárás, amelynek során feltölt a természet szépsége, a víz nyugalma, az élővilág változatossága, ami ugyanolyan fontos számomra, mint a „nagy fogás”.

Kapcsolat:
70/380-0572
30/688-1748
hodigabor@mcsme.hu