A MEOSZ Ifjúsági Tagozatának támogatásával eljutottunk a Csodák Palotájában!

A Szegedi székhelyű Mozgáskorlátozottak Csongrád Megyei Egyesülete a MEOSZ nyertes pályázatán keresztül, egy kiránduláson vett részt, a Csodák Palotájában 2016.11.11-én. A kirándulásra a tagok jelentkezhettek, de több egyetemi épületben is toboroztak résztvevőket. Az egyetemi oldalról az egyetem szociális és szociálpolitika tanszék vezetője Dr. Piczil Márta közreműködésével. Mozgássérült fiatalokat vártak a kirándulásra, a korhatár 40 évnél zárult.

 A 25 fő 5 kísérővel utazhatott az egyesület bérelt buszával a Csodák Palotájába. A résztvevők teljesen ingyen tekinthették meg a kiállítást és egy előadáson is részt vehettek. Az útra hideg ételt is biztosítottak, amelyet az indulás előtt vehettek át a résztvevők.

A busz péntek reggel 8 órakor indult az Egyesület szegedi irodája elől, ahova a különböző helyi csoportok Ifjúsági Tagozatába tartozó fiatalok gyülekeztek. Nagyon várták már a kirándulást, ugyanis a fiatalok korábban még nem voltak a Csodák Palotájában. A külön busz egyből a budapesti Campona bejáratához vitte az utasokat, így egyszerű volt az eljutás. Miután végig nézték a különböző játékokat, érdekességeket, kiállított dolgokat, egy fizikáról szóló, rendkívül érdekes előadáson vehettek részt az odalátogatók. Mindenki rengeteg új élménnyel gazdagodott, és pozitív visszajelzéssel volt a szervezők felé.

Tekintsd meg a képeket a galériában

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”44″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_imagebrowser” ajax_pagination=”1″ order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]