Érzékenyítés

Mindenkinek vágya, hogy teljes, boldog életet éljen - fogyatékossággal élőként is. Mozgáskorlátozottként azonban ez azt jelenti, hogy olyan akadályokat kell leküzdeni, amik egy átlagembernek eszébe sem jutna.

Kitartónak és talpraesettnek kell lenni, hogy az álmát kerekesszékben ülve vagy művégtaggal is megvalósíthassa az ember. Máskor pedig csak egy pici segítség kell, talán éppen Tőled. Csak annyi, hogy megszólíts minket, hogy érezzük, részei vagyunk egy közösségnek.

Érzékenyítő foglalkozásainkon bemutatjuk a fogyatékossággal élők élethelyzetét, mesélünk a arról, hogyan boldogulunk akkor is, amikor egy egészséges emberhez képest hátrányból indulunk. Beszélgetünk a mindennapokról és válaszolunk a nekünk feltett kérdésekre. Célunk ezekkel a találkozásokkal az, hogy közelebb kerüljünk egy együttérzőbb világhoz, melyben egyenlő esélyekkel boldogulhatunk.

Programunkat ajánljuk kisiskolásoknak és egyetemistáknak is, szemléletformáló foglalkozásaink igazodnak a közönségünk életkorához és érdeklődéséhez. Örömmel fogadjuk munkáltatók, cégek megkeresését, akik társadalmi felelősségvállalásukat kívánják erősíteni vagy mozgáskorlátozott munkatársuk beilleszkedését szeretnék megkönnyíteni.