Esélynapot tartottunk Zsombón!

2016.október 28-án ellátogattunk a zsombói Szent Imre Katolikus Általános Iskolába, ahol az iskola névadójának ünneplése alkalmából több teremben több különböző programot tartott az ott tanuló gyerekek számára, mint például rendőrségi ujjlenyomat készítés, az újonnan felavatott lift kipróbálása, és az általunk több teremben, illetve az udvaron megrendezett esélynap.

Ennek keretei között Kurucsai Szabolcs előadást tartott a látássérültek mindennapi életéről Sugár Orsolya és Elvis kutyus segítségével. Az udvaron Farkas László tartott bemutatót a kerekesszékkel való közlekedés nehézségeiről és megmutatta átépített autóját, mely teljesen kézi vezérlésű. Ezzel azt propagálta, hogy a mozgássérülteknek is van lehetősége autót vezetni. A tornateremben Angyal Balázs és Sápi Tamara bójákból kirakott akadálypályát épített, melyen keresztül manőverezve a gyerekek kipróbálhatták a kerekesszékekkel való közlekedést.

Tekintsd meg a képeket a galériában

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”49″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_imagebrowser” ajax_pagination=”1″ order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]