Ópusztaszeri tökfesztivál

A Mozgáskorlátozottak Ópusztaszeri Csoportja és az ópusztaszeri Gyermekszív Nagycsaládos Egyesület közös programján töklevessel és tökös rétessel is várták a résztvevőket
A Mozgáskorlátozottak Ópusztaszeri csoportja Tökfesztivált tartott közösen a helyi Gyermekszív Nagycsaládos egyesülettel. A Tökfesztivált megelőző napokban már megkezdtük a humoros bábok elkészítését. Ötletek voltak bőven, csak győzzük a kivitelezést. 
tokfeszt_20171107_006
Szakácsaink nagy szorgalommal főzték a finom töklevest, kolbászos paprikás krumplit, töklekvárt és birsalmalekvárt. Sütő asszonyaink a sok-sok ízes tökös rétest, különböző tökös sütiket, gombócokat. Szinte le sem kehet írni, annyiféle volt.
tokfeszt_20171107_034
Köszönjük a Szegedi Talentum Tehetségkutató tanulóinak a fergeteges fellépést, az ebéd előtt és után igazi fesztiválhangulatot varázsoltak a rendezvényházba. Köszönetünket fejezzük ki Makra József polgármester úrnak, a Totem Alkotó Műhelynek, Papp Jánosné Étikének és családjának. Külön köszönjük a vendégeinknek, akik megtiszteltek minket jelenlétükkel a dóci és forráskúti mozgáskorlátozott csoportnak, valamint a falunkból kilátogató embereknek. 
tokfeszt_20171107_049
Akik megtiszteltek jelenlétükkel, bizonyára gazdagabbak lettek néhány ötlettel és tapasztalattal. Köszönjük tagjainknak, Könyvtáros Icunak és Jutkának a sok-sok munkát.
Fülöpné Tari Katalin                                                  Bereczkiné Tari Mária
Mozgáskorlátozottak                                                 Gyermekszív Nagycsaládosok
Ópusztaszeri Csoportja                                             Egyesülete Ópusztaszer