Rehabilitációs tanácsadás

A rehabilitációs foglalkoztatás keretein belül nyújtunk egyénre szabott segítséget, tájékoztatást. Munkatársaink információt nyújtanak munkavállalóinknak, tagjainknak, illetve az információt kérőknek is a megváltozott munkaképességű munkavállalókat érintő aktuális jogszabályokról, intézményi háttérről, annak változásairól, az ellátás igénylésének menetéről, fellebbezésben való segítségnyújtás, stb.

Munkatársaink a szervezeten belül személyes rehabilitációs tervet készítenek személyre szabottan a munkavállalók részére, velük közösen, melynek eredménye, hogy a munkavállaló jobban el tudja helyezni magát a szervezeten belül, munkaköre, munkakörülményei változtathatóak egészségi állapotának, képességeinek megfelelően, hiszen rehabilitációs kollégáink rendszeresen tartanak fogadóórát munkavállalóink részére. Ezek összességének köszönhetően valósulhat meg a tényleges foglalkoztatás központú rehabilitáció. Kollégáink kapcsolatot tartanak más szervezetekkel, rehabilitációs szakemberekkel, kormányzati szervekkel és nyílt piaci szereplőkkel is.

Szervezetünk akkreditált foglalkoztató, hisszük és valljuk, hogy a megváltozott munkaképességű munkavállalók képesek az értékteremtő munkavégzésre abban az esetben, ha a megmaradt egészségi állapotukra és képességeikre építve alakítjuk ki számukra a munkakörnyezetet.

Fogadóórák:
Szeged: minden hónap 1. 2. 3. csütörtök 16-18 óra között
Csongrád:  minden páros hónap 4. csütörtök 16-18 óra között
Hódmezővásárhely: minden páratlan hónap 4. csütörtök 16-18 óra között

Vincze Andrea
Rehabilitációs tanácsadó

Elérhetősége:
Telefon: 06-70-330-8876
E-mail: vincze.mentor@gmail.com